Biotek Kft.

A Biotek Kft. több évtizedes gyártási hagyományokkal és az egész világra kiterjedő értékesítési hálózattal rendelkező gyártók rögzítéstechnikai alkatrészeinek forgalmazója Magyarországon 1991 óta.

 

 

Fő tevékenység: rögzítéstechnikai alkatrészek forgalmazása

Megoldandó probléma: a beérkező és kimenő iratok kezelése, a szerződések nyilvántartása, a szabadságok valamint a problémák, feladatok kezelése

Megoldás: karaDox™ Iktató és iratkezelő, csoportmunka-támogató rendszer (bevezetés: 2010. április)

 

A Biotek Kft.-nél az eddigi papír alapú iktatási és szignálási folyamatok kezelésére szolgáló elektronikus rendszer került bevezetésre. Ezáltal gördülékenyebbé vált a nagy mennyiségű iratok iktatása, a dokumentumok verzióinak kezelése mellett a postázás, a tárolás valamint a visszakeresés folyamata is.

A szerződések, mint dokumentumok nyilvántartására külön dokumentumtár szolgál, ahol az adott szerződéshez kapcsolódó további fontos információk tárolására is lehetőség nyílik.

A szabadság igénylése, engedélyezése valamint nyilvántartása is elektronikus formában történik ezen rendszer keretein belül.

A problémák és feladatok kezelésére szintén lehetőség van a karaDox™-on belül, melyek munkafolyamatai a rögzítéstől kezdve a megoldási fázisokon keresztül egészen a lezárásig nyomon követhetőek, lekérdezhetőek, ellenőrizhetőek.

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.