Benetton Ungheria Kft.

 

Az 1997-ben alapított, 300 alkalmazottat foglalkoztató Benetton Ungheria Kft. Magyarország egyik legjelentősebb textilipari vállalata.

 

Fő tevékenység: felsőruházat gyártása, export cipő forgalmazása

Megoldandó probléma: logisztikai folyamat és fuvarszervezés támogatása

 

Megoldás a logisztikai folyamat támogatására:

A karaDox™ bevezetése lehetővé tette a beérkező és kimenő áru áramlásának elektronikus nyomon követését az egyes fázisok teljesítésének jelölésével. Amennyiben az áru a folyamat valamelyik szakaszában elakad, a rendszer jelzést küld a felelős személynek, így elemezhető válik, hogy a folyamat melyik szakaszában gyakoriak a torlódások, elakadások. A folyamatban részt vevő személyek a lényeges eseményekről információval láthatják el munkatársaikat. A speciális lekérdezések segítik a döntéshozókat a rakományok állapotának és egyéb információk nyomon követésében. Mindennek következtében a logisztikai folyamat felgyorsul, kevesebb és pontosabb lesz az adminisztráció és a problémák nyomon követése révén a folyamathatékonyság nő.

 

Megoldás a fuvarszervezés támogatására:

A fuvarszervezési modul bevezetése révén a tervezett gyártási mennyiségek rögzítése valamint a szállítási kérelmek fogadása és rögzítése vált támogatottá. A szállítási kérelmek alapján a fuvarok tervezése kiegészült az egy időben egy területen lévő kérelmek legyűjthetőségével, a kapacitásigények és a fuvarok kihasználtságának automatikus kalkulációjával illetve a fuvardíj kalkulációval. A megoldás részeként kifejlesztésre került a fuvarok állapotának – tervezett, jóváhagyott, folyamatban, teljesített – nyomon követése és megvalósult az összeköttetés a logisztikai modullal, melynek eredményeként automatikus értesítések generálódnak az érkező fuvarokról a telephelyek irányába.

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.