Bellis Egészségtár Kft.

 

 

A Béres Cégcsoport által 1998-ban elindított Béres Egészségtár Kft. indulásakor a fitotéka termékkör kiskereskedelmi értékesítésére specializálódott, majd a cégvezetés 2003-as döntése alapján a Kft. tevékenységi köre eme termékcsoport nagykereskedelmi forgalmazásával bővült.

A cég piacvezető a magyarországi fitotéka nagykereskedések között, termékportfóliójában több mint 500 beszállító 9000 terméke tartozik.

2016. január 1-én a Hungaropharma Zrt. megvásárolta a Béres Egészségtár Kft.-t. A cég Bellis Egészségtár Kft. néven folytatja az eddigi tevékenységét, és folyamatosan bővülő termék- és szolgáltatás portfólióval áll partnerei rendelkezésére.

 

Fő tevékenység: fitotéka termékkör nagykereskedelmi értékesítése

Megoldandó probléma: a KARÁDI által a Béres Egészségtár Kft. számára Microsoft SharePoint Server 2013 keretrendszerben kialakított, majd a későbbi fejlesztések során kibővített belső vállalati intranetes portálrendszer átadása a Bellis Egészségtár Kft. elvárásainak megfelelő módon, formában, és tartalommal

Megoldás: karaDox™ Munkaidő-nyilvántartó, Erőforrás-igénylő, Raktárkezelő, Számlaengedélyező, Hibabejelentő,
                 Szerződés- és dokumentumtár, Beszerzési folyamatkezelő modul
(bevezetés: 2016. január)

 

 1. Munkaidő-nyilvántartás:
  A modul segíti a cég dolgozóinak munkaidő-nyilvántartását, a távollétek előzetes jóváhagyatását és a távolléti adatok rögzítését. Lehetőséget biztosít az egyes hónapok lezárására, amit követően az adott hónapra vonatkozó jelenléti ív nyomtatható.

 1. Erőforrás-igénylés, foglalás: 
  A modul a cég legkülönfélébb erőforrásainak (tárgyalók, projektorok, autók stb.) előzetes foglalására és a foglalások követésére szolgál.

 1. Raktárkezelés:
  A raktárkezelő modul valósítja meg a cég napi működéshez szükséges eszközök készletnyilvántartását. A kialakított funkcionalitás segítségével lehet új beszerzésre vonatkozó eszközigényeket rögzíteni, és az ez alapján történő kiszolgálási folyamat is nyomon követhető.

 1. Számlaengedélyező:
  A cég beérkező számláinak iktatása történik ebben a modulban, amely az iktatást követően lehetőséget biztosít az elbírálására várakozó számlák listájának karbantartása, illetve a számlákkal kapcsolatos jóváhagyási folyamatokat valósítja meg.

 1. Hibabejelentés:
  A kialakított felület a cég alkalmazottai által tapasztalt informatikai, üzemeltetési és egyéb területekről származó problémáinak bejelentésére szolgál.

 1. Szerződéstár:
  A modul a cég szerződéseinek, az ezekre vonatkozóan regisztrálható kapcsolatoknak, valamint a szerződésekkel kapcsolatos munkavégzéshez kötődő különböző verzióknak és korrektúráknak a nyilvántartására szolgál.

 1. Dokumentumtár:
  A cég dokumentumainak nyilvántartása, készítése valamint a dokumentumok verziókezelése történik ebben a modulban.

 1. Beszerzés:
  A beszerzési folyamatkezelő modul a cég informatikai és az üzemeltetéssel kapcsolatos egyéb beszerzéseinek támogatására, nyilvántartására szolgál. 

 

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.