Bayer Construct Zrt.

 

 

A Bayer Construct cégcsoport többségében magyar tulajdonban lévő vállalkozások összessége, amely komplex építőipari és ingatlanszakmai szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. A Bayer Construct Zrt. a cégcsoport alappilléreként Magyarországon építőipari projektekkel foglalkozik.

 

Fő tevékenység: A cégcsoport fővállalkozással, generálkivitelezéssel, magas- és mélyépítési területen szerkezetépítéssel, betonacél megmunkálással valamint környezetvédelmi- és vízépítési projektekkel foglalkozik.

Megoldandó probléma: A cég által kezelt szerződések, iratok, a beérkező, valamint a kimenő számlák nyilvántartásának megvalósítása a Microsoft SharePoint 2013 keretrendszer által nyújtott egységes felületre támaszkodva. A beérkező számlák és a szerződések engedélyezési folyamatainak kialakítása a vállalat elvárásainak megfelelően. A számlakezelés folyamatos együttműködésének biztosítása a Microsoft Dynamics NAV ERP rendszerrel.

Megoldás: karaDox™ Szerződés, Iktató és iratkezelő, Számlaengedélyező modulok (bevezetés: 2015. augusztus – 2016. január)

 

A KARÁDI által SharePoint 2013 alapokon fejlesztett karaDox szerződéstár modul a cégcsoport szerződéseinek iktatását, engedélyeztetését, naprakész nyilvántartását, illetve kereshetőségét valósítja meg. A szerződéstárban többek között cégenként, szerződéstípusonként, státuszértékek szerint elkülönítve tárolódnak a szerződések, melyek életútja során a modul készítési és jóváhagyási munkafolyamatokkal, illetve a szerződés mérföldköveihez kapcsolódó figyelmeztetések alkalmazásával segíti a cégcsoport munkáját.

 

A Bayer Construct Zrt. részére átadott iktató és iratkezelő modulban a vállalatcsoport elvárásai alapján a karaDox rendszer bővítésével kialakításra került a bejövő és a kimenő irányú, illetve a belső iratok kezelésének támogatása. Az iratok iktatását, illetve a modulba felvett iratokkal végzett munkát többek között az alábbi iratkezelő funkciók segítik:

  • Az iktatást a vonalkód nyomtatás és szkennelés funkció támogatja, ezáltal az iktatott irat szkennelt képe az iktatást követően a rendszerből bármikor megtekinthető, függetlenül a fizikai példány hollététől.
  • Az iratokkal kapcsolatos munkát többek között a szignálás, az összekapcsolás, és a válaszlevél iktatása funkciók, valamint a dokumentum fizikai példányának nyomon követhetőségére (megőrző személy neve, kölcsönző személy stb.) vonatkozóan regisztrált információk segíti.
  • A lezárt iratok visszakereshetősége, kölcsönözhetősége szintén megoldott, illetve a modul a kialakításából adódóan alkalmas archiválási házirendek kialakítására és bevezetésére is.

 

A számlaengedélyező modul az iktató és iratkezelő modullal közvetlen kapcsolatban álló alrendszereként, de különálló nyilvántartás formájában került kialakításra. A modul a vállalatcsoport beérkező számláinak iktatását, több lépcsős jóváhagyatását, és Navision exportálhatóságát valósítja meg.

 

A modulokkal történő munkavégzést a KARÁDI saját fejlesztésű jogosultságkezelő programjának legújabb verziója támogatja, amelynek részletesen paraméterezhető, dinamikus működése minden tekintetben megfelel a vállalatcsoport adatvédelmi elvárásainak.

 

 

 

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.