Art Vital Kft.

 

 

Az Art Vital Kft. magántulajdonban lévő, 1994-ben alapított szervezet. A cég komplex építőipari tevékenysége tervezésre, műszaki ellenőrzésre és lebonyolításra, fővállalkozásra, kert- és tájépítészeti létesítmények tervezésére, forgalmazására és megvalósítására, valamint az előzőekben felsoroltakkal kapcsolatos eseti szakértői tevékenységre terjed ki.

A cég sokoldalú építőipari tevékenységébe beletartoznak a lakó- és középületek, az ipari, mezőgazdasági és kereskedelmi épületek, a műemlék jellegű létesítmények, a településtervezés valamint a kert- és tájépítészet is.

 

Fő tevékenység: komplex építőipari tervezés, lebonyolítás

Megoldandó probléma: a Microsoft SharePoint Online keretrendszerben megvalósítandó építőipari mérnöki kkv-k között a projektmunkát és piaci fellépést koordináló szoftverrendszer fejlesztése

Megoldás: karaDox™ Projektkezelő (bevezetés: 2014. november - 2015. január)

 

A KARÁDI által SharePoint keretrendszerben kialakított projektkezelő modul lehetőséget biztosít a vállalat projektjeinek, azok mérföldköveinek és a hozzájuk kapcsolódó feladatoknak, dokumentumoknak továbbá a partnereknek és a kapcsolattartóknak a rögzítésére, nyilvántartására és kezelésére. Ennek köszönhetően a projektek megfelelő lebonyolításához nélkülözhetetlen strukturálható információk tárolása, kezelése és karbantartása is megoldottá vált.

A projektek életciklusa – a megfelelő jogosultság mellett – könnyen nyomon követhető, státuszuk bármikor megtekinthető, valamint az aktív projektek mellett a már lezártak is nyilvántarthatóak.

A rendszer a fentiek mellett lehetőséget biztosít a projektfeladatokhoz és mérföldkövekhez kapcsolódó ütemtervek és értekezletek, valamint különböző hirdetmények, továbbá egy közös információs tár kezelésére is.

 

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.