Tondach Magyarország Zrt.

 

Vállalat: Tondach Magyarország Zrt.
Iparág, szektor: Építőipar
Megoldási terület: Rendeléskezelés

 

 

A cégről

 

A TONDACH Magyarország Zrt. kerámia tetőcserepek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Piacvezető pozíciójukat eredményeik igazolják, hiszen a TONDACH Magyarország Zrt. a hazai tetőfedő-piacon felhasznált mintegy 12 millió négyzetméterből 40-49%-kal veszi ki részét. Cégük piaci részesedése 90% a kerámia tetőcserepek területén. A folyamatos fejlesztés és növekedés következtében a TONDACH Magyarország Zrt. az ágazat piacvezető vállalatává lépett elő.

 

 

A problémák melyekre megoldást kerestek:

 

- Az ügyfeleknek gyorsabb, pontosabb információ biztosítása az akciókról, termékekről, azok változásairól, futó vagy régebbi
  megrendeléseikről, stb.

- A pontatlanul, olvashatatlanul faxon leadott rendelések sok telefonos pontosítást igényeltek, valamint sok időt, energiát emésztett fel ezek
  adatrögzítése az ügyviteli rendszerben.

- A rendelésmódosítási igények tömeges előfordulása valamilyen szabályozott, jól nyomon követhető formát kívánt meg.

 

 

Megoldás:

 

Magyarország meghatározó tetőcserépgyártó vállalkozása kereskedői/viszonteladói hálózatának hatékonyabb kiszolgálása érdekében a speciálisan erre a célra kifejlesztett IRMPack internetes rendeléskezelő modul mellett döntött.

 

A rendszer jelentősen megkönnyítette az értékesítés munkáját, a partnerek számára egy internetes felületet biztosít rendeléseik leadására, futó vagy lezárt rendeléseik áttekintésére, valamint egyéb, a partnerek számára fontos információk gyors elérésére.

 

Rendelés feladásakor a rendszer számos gyakori hibalehetőséget eleve kizár (pl.: figyel arra, hogy tetőrendeléskor egymáshoz nem illeszkedő termékeket ne lehessen rendelni). A rendelés útja a beadástól a visszaigazoláson át a teljesítésig teljesen nyomon követhető. A rendelés főbb fázisaiban e-mail-értesítések generálódnak, ezzel is segítve az információk azonnali biztosítását a partnerek számára.

 

Felgyorsította és lerövidítette a rendelések kezeléséhez kapcsolódó adminisztrációt, fontos információkat tár a döntéshozói szint felé.

 

 

A karaDox átlépte a határokat

 

A sikeres magyarországi bevezetés után a KARÁDI megállapodást kötött a kerámia tetőcserepek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Tondach konszernnel a karaDox szoftverrendszernek és a hozzá kapcsolódó Webshop modulnak további 6 országban történő bevezetéséről. A bevezetés a csehországi és szlovákiai leányvállalatoknál megkezdődött.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.