Benetton Ungheria Kft.

 

Vállalat: Benetton Ungheria Kft.
Iparág, szektor: Textílipar
Megoldási terület: Logisztika


A cégről

 

Az 1997-ben alapított, 300 alkalmazottat foglalkoztató, Benetton Ungheria Kft. Magyarország egyik legjelentősebb textílipari vállalata. Fő tevékenysége: felsőruházat gyártás, export cipő forgalmazása.

 

A helyzetről

 

A logisztikai folyamat egy komplex körfolyamat, amelynek során a szoftvertől elvárt legfontosabb tulajdonság, hogy segítségével nyomon tudják követni a beérkező és kimenő árut. A folyamat különféle fázisaiban jelentős mennyiségű dokumentum áramlott, túlzott adminisztrációval terhelve a folyamatban dolgozó személyeket.

 

Megoldás

 

Az áru áramlásának elektronikus úton történő nyomon követése az egyes fázisok teljesítésének jelölésével. Amennyiben az áru elakad a folyamat valamelyik szakaszában a rendszer jelzést küld a felelős személynek. Elemezhető, hogy a folyamat melyik szakaszában gyakoriak a torlódások elakadások. A folyamatban részt vevő személyek a lényeges eseményekről információval láthatják el munkatársaikat. A speciális lekérdezések segítik a döntéshozókat a rakományok állapotának és egyéb információk nyomon követésében.

 

Előnyök

   - felgyorsul a logisztikai folyamat
   - kevesebb és pontosabb adminisztráció
   - állandó folyamat-hatékonyság javítás a problémák nyomon követése révén
   - karaDox a Benetton Ungheria Kft.-nél


A Benetton Ungheria Kft.-nél egy új karaDox Fuvarszervezési modul bevezetésére került sor a KARÁDI Rendszerház szakembereinek segítségével. A modul feladata: a jövőben a logisztikai munkatársak fuvarszervezési feladatainak segítése.

 

Támogatott folyamatok:

   - tervezett gyártási mennyiségek rögzítése
   - szállítási kérelmek fogadása és rögzítése


 

Szállítási kérelmek alapján fuvarok tervezése az alábbi támogatássokkal:

   - egy időben egy területen lévő kérelmek legyűjtése
   - kapacitás igények automatikus kalkulációja, fuvar kihasználtság kalkulációja
   - úton lévő vagy tervezett szállító járművek felhasználása úgy, hogy a jármű a lehető legnagyobb kihasználtsággal dolgozzon
   - fuvardíj kalkuláció


 

Fuvar állapotának követése:

   - tervezett, jóváhagyott, folyamatban, teljesített
   - logisztika modul automatikus értesítése az érkező fuvarokról
   - megrendelő készítése a beszállító felé (jármű rendelés)
   - telephelyek értesítése az érkező járműről, teendőkről


 

Nyilvántartott elemek:

   - telephely
   - járművek
   - jármű típusok
   - beszállítók (jármű)
   - megrendelések
   - szállítási kérelmek
   - fuvar
   - fuvardíj

 

Az karaDox Fuvarszervezési moduljának bevezetésével átfogóan megoldódott a logisztika területének informatikai átszervezése. Hatékonyabbá vált a cég működése ezen a területen is.

A KARÁDI Rendszerház a Microsoft Gold Certified partnereként, egyedülálló megoldásokat kínál vállalatirányítási és rendszerüzemeltetési területen. Saját fejlesztésű karaDox alkalmazásaival a vállalati teljes elektronikus folyamatirányítás megoldható.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.