Pályázat
A KARÁDI Kft. filozófiája, hogy a partneri igényeket, problémákat nem technológiai, hanem üzletviteli oldalról közelíti meg. Ügyfelei (Béres Gyógyszergyár Zrt.,Michelin Hungária Kft., Continental cégcsoport, Graphisoft SE, Benetton Ungheria Kft., Lombard Lízing Zrt., Tondach Magyarország Zrt.) folyamatos fejlesztési igényeket fogalmaznak meg, mely igényeknek a vállalkozás innovatív fejlesztőgárdájával kíván megfelelni.

A KARÁDI Rendszerház Kft. innovatív szemlélete vezetethetett ahhoz, hogy a cég nettó árbevételei 2011-re elérték a 262 millió Ft-ot, alkalmazotti létszáma pedig a 2003-as 10 főhöz képest mára már 20 fő körüli. A cég innovatív megoldásai révén folyamatosan képviselteti magát a szoftvermegoldások állandóan változó és bővülő piacán.

A cég képviseletét Karádi István ügyvezető önállóan látja el. Tulajdonosi szerkezete kezdettől fogva stabil. A vállalkozás vezetője elkötelezett a cég piaci igényekre épülő fejlesztése mellett. A tapasztalat szerint a gazdasági válság hatására előtérbe kerültek a költségcsökkentő, illetve a hatékony gazdálkodást segítő termékek és szolgáltatások. A cég elmúlt időszakbeli fejlődését annak köszönheti, hogy az igényekre reagálva piacképes termékekkel tudott megjelenni a hazai piacon.

A vevői elégedettség mérésre vonatkozó egyedi megoldások iránti kereslet leginkább az USA-ban jelentkezik. A cég által kifejlesztett termék a hazai versenyben jól szerepel, ezért megfelelően pozícionálva ígéretes lehetőséget jelent a külföldi értékesítés, melynek előkészítése történik az "Amerika meghódítása – saját fejlesztésű alkalmazások nemzetközi értékesítése a Karádi Rendszerház Informatikai Kft.-nél"című projektben.

A piacra lépést előkészítő projekt keretében uniós támogatással az üzleti és marketing stratégiát alátámasztó marketing- és piackutatás, online megjelenéshez szükséges tanácsadás és a megjelenés piacspecifikus kialakítása valósul meg.

A feladattal megbízott Forensys Kommunikációs Tanácsadó Kft. az ügyfelek igényeit rugalmasan kezelő, professzionális, dinamikusan fejlődő cég. Alapítói az üzleti és önkormányzati szférában, hazai és nemzetközi szinten is több éves tanácsadói múlttal rendelkeznek. Ez a tudás, tapasztalat és kapcsolatrendszer teszi lehetővé, hogy átgondolt, stratégiailag felépített és mérhető eredményekkel követhető kommunikációs tanácsadási szolgáltatásokat kínáljanak a rendelkezésre álló költségkeretek leghatékonyabb felhasználásával.

 

Projekt alapadatok:

 

Kedvezményezett: KARÁDI Rendszerház Kft., 4400 Nyíregyháza, Epreskert u. 4-6/1.

Projekt címe: "Amerika meghódítása – saját fejlesztésű alkalmazások nemzetközi értékesítése a Karádi Rendszerház Informatikai Kft.-nél"

Projekt kódja: GOP-3.3.3-12-2012-0063

Megvalósítás időtartama: 2013.03.01. - 2014.12.31.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.