Microsoft NAV fejlesztések

 

 

Microsoft Dynamics NAV

 

 

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási rendszer egy költséghatékony megoldás, amely kifejezetten a kis- és középméretű vállalatok igényei alapján készült.

2003 óta forgalmazzuk a Microsoft Dynamics termékcsalád Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási rendszerét, mely átfogóan optimalizálja a  vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az üzleti adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátási lánc kezelése, az e-kereskedelem és a termelésirányítás területén.  Ezen üzleti megoldások partnereinknél történő kialakítása során minden esetben elsődlegesen az ügyfél problémáira, üzletei folyamataiban felmerülő nehézségeire fókuszálunk.

 

A vállalatirányítási rendszerek bevezetését üzletágunk általában az alábbiak szerint végzi:

- igényspecifikáció és rendszerterv készítése

- prototípus kialakítása és üzembe állítása

- az éles rendszer üzembe állítása

- a partner munkatársainak oktatása, képzése

- későbbi felhasználói támogatás (igény esetén)

 

Cégünk a több mint 10 év alatt különböző iparágakban szerzett tapasztalatot a Microsoft Dynamics NAV (Navision) bevezetések során. Tanácsadóink és fejlesztőink az évek során elsősorban a mezőgazdaság és az élelmiszeripar területére specializálódtak, kialakítottak egy, az általuk leghatékonyabbnak vélt és az ügyfél igényeit leginkább kielégítő ERP bevezetési módszertant, és számtalan olyan iparági megoldást dolgoztak ki ezen szektorok részére, amelyek egy standard vállalatirányítási rendszerben nincsenek benne.

Bár a Microsoft Dymanics NAV (Navision) átfogóan optimalizálja a vállalatok stratégiai folyamatait, a KARÁDI iparág-specifikus megoldásai révén a vállalatirányítási rendszer funkcionalitása még inkább kiterjeszthető, és ezáltal – a kiegészítő add-onok alkalmazásával – a standard rendszerhez képest az üzleti folyamatok még inkább lefedhetőek.

 

Microsoft Dynamics NAV-hoz fejlesztett megoldásaink

- Általános add-on

- Banki add-on

- Erdészeti add-on

- Élelmiszeripari add-on

- Menedzsment add-on

- Mezőgazdasági add-on

 

Olvassa el partnereinkhez bevezetett Microsoft Dynamics NAV (Navision) vállalatirányítási rendszerek esettanulmányait itt!

 

Amennyiben további információra van szüksége a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatban, olvassa el a termék és az egyes Navision modulok részletes leírását, illetve az alábbi prospektusokat!

 

 

Innovatív megoldás Miért érdemes Microsoft üzleti megoldást vásárolnia?

 

 

 

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Rövid áttekintés az ERP rendszerek bevezetésének metódusáról

 

Töltse le tanulmányunkat az ERP rendszerek bevezetéséről, melyben összefoglaljuk miért, és kinek érdemes bevezetnie vállalatirányítási rendszert és mire érdemes odafigyelni egy ERP projekt során.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.